About Me

Welcome to musical and sound world. Music, voice and poetry My intention has been to weave different worlds together, internal dynamics, possible combinations, improvisations and surprises, timbres and emotions. Sonorities tainted with tradition.
I wish you enjoy it! Thank you.

Upcoming Events

 • 27

  Apr

  c

  10:00 – 12:30

  PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

  CURS: VOICE AND RITHM: THE MUSIC IN THE BODY  at the PALAU DE LA MÚSICA CATALANA Mariona Sagarra i Michele Alderete En aquest curs us convidarem a posar en pràctica exercicis pel desenvolupament de la consciència rítmica  i de la oïda harmònica a través del cant en grup, el cant com activitat lúdica i d’apropament entre els participants. Aplicarem exercicis per a l’atenció i cura de la veu, a través de la tècnica vocal, jocs de confiança i dinàmiques col·lectives.  Muntarem peces musicals a través de les quals posarem en pràctica els recursos treballats durant el taller. Expressió i vitalitat a través d’aquest instrument tan complert que tenim: la VEU HUMANA.

  Formadores

  Mariona Sagarra, cantant i compositora, ha impartit cursos per tot el territori i diversos països europeus així com també per a diverses companyies de teatre i dansa d’Europa i a Nova York amb Meredith Monk. Michèle Alderete, professora a Eòlia i a l’Escola de Música i dansa Elisenda Tarragó. Ha impartit tallers per a la Federació Catalana d’Entitats Corals, per a agrupacions vocals com Zetzània, Two Cats pel Gospel i el Cor de Noies de l’Orfeó Català. Dirigeix el Cor Jove del Grup Coral Horta i és la directora musical i vocal coach del grup vocal Ol’green.   PALAU DE LA MÚSICA CATALANA dissabte 27 d'abril del 2019 horari: 10h a 14h.(More...)

More...

Playlist Widget

There is no track to play.