Conference-audition: Voice: World and colours

By: Mariona Sagarra

27/05/2013

0 Comments

Categories:

Sorry, this entry is only available in Català and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

1) "El Món de la Veu i els seus Colors"

2) "Explorant la Veu: Cants Sagrats"

3) "Cançons d'amor: El Tema"

4) "La Gastronomia cantada" 5) "Qui canta els seus mals espanta: l'humor" .........

.

Cicle de Conferències de MARIONA SAGARRA i TRIAS

Introducció

La veu és aquell instrument que tots tenim i utilitzem habitualment però que sovint desconeixem. Es una de les eines de comunicació més grans que tenim les persones. Amb ella manifestem sentiments, emocions, idees i conceptes.

La proposta de conferència que aquí ofereixo és monotemàtica, on la VEU cantada és la protagonista. Així doncs, a les conferències EL MÓN DE LA VEU I ELS SEUS COLORS  parlaré, per una part, de la veu i el seu mecanisme corporal, de les tessitures, de la classificació vocal al llarg de la història i la seva evolució i n’escoltarem exemples. I per altra, les veus que no es classifiquen segons els paràmetres “acadèmics o de la música clàssica”, sinó que pertanyen a altres formes de cantar, d'altres països i continents, la veu natural: cantants populars, ètnies... Parlaré de els cants sagrats, rituals, l'humor i l'amor...  Temes vocals, cançons,  que ens han acompanyat o que coneixerem en aquestes xerrades-audicions.

.

  https://youtu.be/g-tbbs2uVPw conferencia_veu_colors_etnies_2

.............................

conferencia_veu_colors_etnies_3

.............................

veu copia

  • Share This Post

Audio

Solo veus project

By: Mariona Sagarra - Release Date : 2013-10-28