GUSPIRES DE SO

By: Mariona Sagarra

29/10/2020

0 Comments

Categories: ,

GUSPIRES DE SO : MÚSICA, POESIA I PINTURA

Mariona Sagarra, veu, pedals d’efectes, composicions

Raül Costafreda, guitarra, composicions

Daniel Berdala, creació pictòrica

PRESENTACIÓ.

Tot passa al TERRAT d’una ciutat imaginaria, aquest espai tan visitat i viscut durant els mesos de confinament. El TERRAT espai màgic de trobades, xerrades, solituds, vistes des d’on pengen llençols al vent. I precisament al TERRAT s’hi reuniran tres artistes per compartir un vespre ben particular.  Entre roba estesa, copes de vi, una guitarra i pinzells de tota mida quan.... de cop i volta, tot prendrà color i forma.

MARIONA SAGARRA és una cantant ben especial. Canta i crea ambients sonors, jocs vocals, ens explica la paraula poètica. Tan aviat pot cantar una cançó de bressol, crear multiplicitat de veus amb el seu pedal enregistrador, o simular un instrument. El seu domini de la veu fan que sentir-la sigui sempre una sorpresa.

RAÜL COSTAFREDA porta molts anys acompanyant la poesia dita i cantada amb la seva guitarra, i és en aquest terreny on més inspiració troba per crear màgiques textures sonores força impressionistes.

La pintura imaginativa creada a l’instant pel mestre DANIEL BERDALA, convertit en un escenògraf de luxe ens ofereix la llum, el color i la forma.....un entorn de complicitats en aquest paisatge únic de les alçades urbanes.

D’aquesta manera “GUSPIRES DE SO” és un espectacle ple de sensacions artístiques, on es barregen les textures poètic-musicals, la pintura i la creació a l’instant.

(Descarrega't el dossier del projecte)

_____________________

TROBADES DE CAPVESPRE entre el pintor Daniel Berdala, la cantant i compositora Mariona Sagarra i el guitarrista i compositor Raül Costafreda tot  parlant de l' espectacle GUSPIRES DE SO