Projectes

GUSPIRES DE SO

By: Mariona Sagarra

29/10/2020

0 Comments

GUSPIRES DE SO : MÚSICA, POESIA I PINTURA Mariona Sagarra, veu, pedals d’efectes, composicions Raül Costafreda, guitarra, composicions Daniel Berdala, creació pictòrica PRESENTACIÓ. Tot passa al TERRAT d’una ciutat imaginaria, aquest espai tan vi (More...)

Deixa’m tornar-te a dir

By: Mariona Sagarra

22/12/2016

0 Comments

Poemes de: Montserrat Abelló (Tarragona 1918-Barcelona 2014) Editat per: Satélite K. Setembre 2016 Teaser del cd: DEIXA’M TORNAR-TE A DIR teaser (descarrega’t el dossier) … Acaba de sortir el nou disc DEIXA’M TORNAR-TE A DIR  de MAR (More...)

Solo Veus

By: Mariona Sagarra

28/05/2013

0 Comments

Peça vocal de Mariona Sagarra, veu i pedal d’efectes electrònics.                                                                                              (More...)

Maram Trio SONOS

By: Mariona Sagarra

28/05/2013

0 Comments

músics: Mariona Sagarra, veu Marina Albero, salteri Marc Egea, viola de roda . Punt de trobada d’instruments d’una bellesa inusual i de l’important bagatge artístic assolit pels seus components, MARAM TRIO combina sons medievals, barrocs, (More...)

LAGRIMA

By: Mariona Sagarra

28/05/2013

0 Comments

Un cop més, l’estreta col.laboració entre les dues artístes i creadores ha donat fruit amb aquesta emotiva i intensa peça basada en el fado LAGRIMA de la gran cantant portuguesa Amalia Rodrigues. . .      

UN PATUFET QUE SONA – infantil

By: Mariona Sagarra

25/04/2013

0 Comments

UN PATUFET QUE SONA Mariona Sagarra, veu,  loops, guitarra/piano, creació musical i adaptació del conte + Perico Pastor, il·lustracions animades i projectades de tot el conte … El conte del PATUFET és conegut per a tots nosaltres, és de la fam (More...)

(antic projecte) Un Patufet se’n va a la sorra

By: Mariona Sagarra

24/04/2013

0 Comments

Prendre una nova vida plena d’emocions Dirigit als més menuts de la família, és una proposta basada en el conte tradicional català. Tot un seguit d’il·lustracions fetes amb sorra del Sàhara seran projectades per l’artista Borja Gonzalez, mentr (More...)

(antic projecte) Vaig amunt i torno avall

By: Mariona Sagarra

23/04/2013

0 Comments

músics: Mariona Sagarra, veu i pedals d’efectes Marina Albero, Psalteri . L’any 2012 va ser el 25è aniversari de la mort de J.V. Foix i vam voler crear un món sonor a partir de la seva poesia. Cançons i melodies amb la seva obra basada en els poem (More...)

Audio

Solo veus project

By: Mariona Sagarra - Release Date : 2013-10-28

Recent Events

    No results found.